Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18100
Назва: | Екологічна небезпека висококонцентрованих стічних вод молокопереробних підприємств |
Автори: | Макаров, Євген Олексійович |
Дата публікації: | 12-лют-2020 |
Видавництво: | Львів: Національний університет «Львівська політехніка» |
Бібліографічний опис: | Сталий розвиток – стан та перспективи: Матеріали ІІ Міжнародного симпозіуму SDEV’2020 |
Опис: | Одне з перших місць за об‘ємом і концентрацією забруднень стічних вод харчової промисловості займає молочна галузь, яка складається з низки підприємств: молокоприймальні пункти, сепараторні відділення, міські молочні заводи, сироробні і маслоробні заводи. На підприємствах молочної галузі стічні води складають 80- 90 % від використовуваної підприємствами води. При середніх питомих витратах води 5 м3 на тону молока, за добу утворюється близько 480 м3 стічних вод. Промислові стічні води, які утворюються на підприємствах молочної галузі поділяються на два види: забруднені і малозабруднені. Забруднені стічні води утворюються після мийки обладнання, технологічних трубопроводів, автомобільних цистерн, підлог, панелей виробничих приміщен |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18100 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕКОЛОГІЧНА НЕБЕЗПЕКА ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОД.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.