Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18348
Назва: ХАРАКТЕРИСТИКА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТЕРОРИСТИЧНОГО ХАРАКТЕРУ НА ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНИХ ОБ’ЄКТАХ
Автори: Тарадуда, Дмитро Віталійович
Ключові слова: надзвичайна ситуація
потенційно небезпечний об'єкт
Дата публікації: 12-жов-2016
Видавництво: Інститут державного управління у сфері цивільного захисту
Бібліографічний опис: 18-й Всеукраїнська науково-практична конференція “Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до європейського простору”
Короткий огляд (реферат): У світі щорічно виникають тисячі складних надзвичайних ситуацій (далі НС) природного та техногенного характеру, внаслідок яких гине велика кількість людей, а матеріальні збитки сягають мільярдів доларів. В Україні ж ситуація ускладнюється тим, що у зв'язку з небезпечними соціальними та військовими явищами, аварії та катастрофи можуть мати терористичний характер. Саме тому виникає необхідність у вивченні таких НС для подальшої розробки комплексу організаційних та технічних заходів їх профілактики. Таким чином, надзвичайні ситуації терористичного характеру на потенційно небезпечних об’єктах хоча і є рідкісним явищем, але масштаби наслідків від виникнення таких надзвичайних ситуацій є значними. Тому для розробки ефективних управлінських рішень з підвищення рівня безпеки імовірність виникнення надзвичайних ситуацій терористичного характеру обов’язково необхідно враховувати при проведенні аналізу потенційної небезпеки об'єктів контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18348
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Binder1.pdfТези1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.