Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18384
Назва: Гурткова розвиваюча робота у дистанційному форматі з дітьми старшого дошкільного віку під час воєнного стану
Автори: Трегубов, Д.Г.
Трегубова, І.М.
Ключові слова: гурткова робота
розвиваюче навчання
дистанційне навчання
діти старшого дошкільного віку
воєнний стан
досвід
Дата публікації: вер-2023
Видавництво: FOP Marenichenko V.V.
Бібліографічний опис: Трегубова І.М., Трегубов Д.Г. Гурткова розвиваюча робота у дистанційному форматі з дітьми старшого дошкільного віку під час воєнного стану.Education via Distance Learning and other Pedagogical Challenges: Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Internet Conference, September 21-22, 2023. Dnipro: FOP Marenichenko V.V., 2023. 195-197.
Короткий огляд (реферат): Організація системи дистанційного навчання є складною, але дуже корисною справою, яка може допомагати дітям в різних життєвих ситуаціях, які викликають відсутність офлайн-навчання. Але педагогам, батькам та дітям при цьому доводиться самотужки вирішувати незнайомі технічні труднощі, тому дуже корисним буде допомога держави у створенні онлайн курсів та порадників щодо роботи з різними програмними та інтернет середовищами, які можуть використовуватися під час дистанційного навчання. Після перемоги розроблена система навчально-методичних матеріалів для дистанційної роботи не втратить своєї актуальності, оскільки залучатися до навчання зможуть діти які з певних обставин у даний час не в змозі відвідувати заняття або щось не встигли чи не зрозуміли під час оф-лайн роботи. Водночас, можна розширювати географію залучання гуртківців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18384
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference Proceedings September 21-22, 2023 (1).pdfДистанційний гурток935,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.