Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18587
Назва: ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ЕВАКУАЦІЇ ЛЮДЕЙ ІЗ ВИСОТНИХ БУДІВЕЛЬ ТА БУДИНКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ПОВЕРХОВОСТІ
Автори: Данілін О.М., Данілін Олександр Миколайович Самойленко Д.О.
Ключові слова: будинки, небезпека, евакуація
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: НУЦЗ України
Короткий огляд (реферат): проблема безпеки життєдіяльності людей у висотних будинках на сьогоднішній день не вирішена. При пожежах люди залишаються відрізаними від шляхів евакуації, джерел електроенергії, ліфтів, навіть пожежна техніка обладнана неефективно з точки зору проведення рятувальних робіт на поверхах, вище 14-16 –ого. Висотними будівлями в Україні з часів СРСР вважають будівлі висотою понад 75 м або більше 25 поверхів. В інших країнах висотною будівлею вважається будівля висотою від 35 до 100 м. Будинки вище 100 м, а в США і Європі - вище 150 м вважаються хмарочосами, вище 300 м - суперхмарочоси. Хмарочоси виникли з однієї простої причини - це дорожнеча землі.
Опис: проблема безпеки життєдіяльності людей у висотних будинках на сьогоднішній день не вирішена. При пожежах люди залишаються відрізаними від шляхів евакуації, джерел електроенергії, ліфтів, навіть пожежна техніка обладнана неефективно з точки зору проведення рятувальних робіт на поверхах, вище 14-16 –ого. Висотними будівлями в Україні з часів СРСР вважають будівлі висотою понад 75 м або більше 25 поверхів. В інших країнах висотною будівлею вважається будівля висотою від 35 до 100 м. Будинки вище 100 м, а в США і Європі - вище 150 м вважаються хмарочосами, вище 300 м - суперхмарочоси. Хмарочоси виникли з однієї простої причини - це дорожнеча землі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18587
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Круглий стіл ФЦЗ 2022 Самойленко Данилин .doc497,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.