Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18683
Назва: ПОДОЛАННЯ ПЕРЕШКОД. ВИВЧЕННЯ ТЕХНІКИ ПОДОЛАННЯ ОКРЕМИХ ЕЛЕМЕНТІВ СМУГИ ПЕРЕШКОД. ВИВЧЕННЯ ТЕХНІКИ ПОДОЛАННЯ СМУГИ ПЕРЕШКОД У ЦІЛОМУ.
Автори: Колоколов, Віталій Олексійович
Ключові слова: Подолання перешкод. Вивчення техніки подолання окремих елементів смуги перешкод. Вивчення техніки подолання смуги перешкод у цілому.
Дата публікації: 20-жов-2023
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: кафедра фізичної підготовки
Короткий огляд (реферат): МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА для проведення практичних занять з дисципліни МОДУЛЬ 2. СПЕЦІАЛЬНА ФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА ТА ОРІЄНТУВАННЯ НА МІСЦЕВОСТІ Змістовий модуль 2.1. Спеціальна фізична підготовка Тема 2.1.1. Подолання перешкод. Вивчення техніки подолання окремих елементів смуги перешкод. Вивчення техніки подолання смуги перешкод у цілому.
Опис: Заняття по подоланню перешкод спрямовані на формування й удосконалювання навичок у подоланні перешкод, виконанні спеціальних прийомів і дій. Заняття проводяться на спеціально обладнаних смугах перешкод і на місцевості, яка додатково обладнана перешкодами. У зміст занять включаються: подолання горизонтальних і вертикальних перешкод індивідуально та у складі підрозділу; спеціальні прийоми і дії на спорудах, макетах бойової техніки, з вантажем індивідуально й у складі підрозділів; контрольні вправи на смугах перешкод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18683
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка смуга перешкод ПВПП.pdf415,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.