Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18753
Назва: Розвиток процесів самоідентифікації на Україні
Автори: Трегубов, Д.Г.
Трегубова, І.М.
Ключові слова: українець
самоідентифікація
складові
шляхи
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: ООМЦКМ
Бібліографічний опис: Трегубов Д. Г., Трегубова І. М. Розвиток процесів самоідентифікації на Україні. НПК з міжнародною участю «Традиційна культура в умовах глобалізації: нові вектори розвитку» (ООМЦКМ, 29–30 червня 2023 року). Харків: О.А. Мірошниченко, 2023. С. 269–276.
Короткий огляд (реферат): Самоідентифікація українця – це не стан суспільства, а стан людини, який проявляється в розумінні факторів, які руйнують Україну, та які її підтримують, відроджують та розвивають (щоправда однакове позитивне ставлення до України та українськості у різних людей може сформувати різні шляхи для проявів такого ставлення). А суспільство та держава можуть допомагати освітньо та організаційно. Наприклад, під час виборів повинен звучати затверджений перелік українського фольклору регіонів України, щоб нагадати виборцям, що голосують вони за її розбудову. Також, вважаємо, важливим, щоб кожен українець разом із отриманням паспорту давав стислу присягу: «Обіцяю за будь-яких обставин захищати Україну, її цілісність та культуру».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18753
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TraditionalСulture2023(Трегубов).pdfСамоідентифікація268,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.