Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18776
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолошко, Ю.В.-
dc.date.accessioned2023-11-29T15:44:10Z-
dc.date.available2023-11-29T15:44:10Z-
dc.date.issued2023-11-10-
dc.identifier.citationМАТЕРІАЛИ ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «СВІТОВІ ДОСЯГНЕННЯ І СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»uk_UA
dc.identifier.uri978-617-529-435-2-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18776-
dc.descriptionМАТЕРІАЛИ ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «СВІТОВІ ДОСЯГНЕННЯ І СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА». 10 листопада 2023 р. м. Запоріжжя. С. 986-987uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Запорізька політехніка»uk_UA
dc.titleРОЛЬ ГОТЕЛІВ ТА РЕСТОРАНІВ У ВІДНОВЛЕННІ ІНФРАСТРУКТУРИ ТА РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ ПОВНОМАСШТАБНОЇ ВІЙНИuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Запоріжжя.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.