Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18793
Назва: Безпека потенційно небезпечних технологій та виробництв: курс лекцій. Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 161 Хімічні технології та інженерія «Радіаційний та хімічний захист» денної та заочної форми навчання. Освітній ступінь «бакалавр»
Автори: Олійник, Володимир Вікторович
Саєнко, Наталія Вячеславівна
Дата публікації: гру-2023
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій з дисципліни «Безпека потенційно небезпечних технологій та виробництв» призначений для ознайомлення здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем «бакалавр» за спеціальністю 161 Хімічні технології та інженерія «Радіаційний та хімічний захист» з найбільш небезпечними сучасними технологіями виробництва та їх особливостями, методиками ідентифікації небезпек на виробництві, вимогами до систем захисту об’єктів та технологій підвищеної небезпеки. Знання, отримані під час вивчення навчальної дисципліни «Безпека потенційно небезпечних технологій та виробництв», надають умінь і навичок щодо оцінки та попередження пожежовибухонебезпеці технологічних апаратів, процесів, устаткувань та виробництв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18793
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.