Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18904
Назва: Законодавче та нормативно-правове регулювання реабілітаційних заходів в Україні: збірник законодавчих актів та нормативно-правових документів. Частина І.
Автори: Кердивар, Валентин Віталійович
Косолапов, Олексій Миколайович
Краснокутський, Микола Іванович
Овсяннікова, Яніна Олександрівна
Платонов, Владислав Максимович
Похілько, Діана Сергіївна
Тімченко, Олександр Володимирович
Дата публікації: 2023
Видавництво: НУЦЗУ
Короткий огляд (реферат): У представленому збірнику законодавчих актів та нормативно-правових документів упорядники зібрали в хронологічній послідовності діючи законодавчі та нормативно-правові документи, що регламентують правове забезпечення психологічної та соціальної реабілітації професійних контингентів сектору безпеки та обо-рони України. Частина І збірника містить Закони України та Укази Президента України стосовно правового забезпечення психологічної та соціальної реабілітації професійних контингентів сектору безпеки та оборони України. Для психологів сектору безпеки та оборони України, співробітників центрів реабілітації військових і членів їхніх сімей, центрів допомоги внутрішньо переміщеним особам, волонтерських організацій, міждисциплінарних реабілітаційних команд, а також професорсько-викладатського складу, магістрів, курсантів та студентів соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18904
Розташовується у зібраннях:Науково-дослідний центр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Частина 1_норм_пр_б_Закони.pdf631,17 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.