Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18978
Назва: Визначення просторової форми тіла людини при активному русі в потоці людей
Автори: Комяк В.М., Набоков К.А.
Ключові слова: активний рух людей, модель тіла людини, Ф-функція, точність представлення моделі тіла людини
Дата публікації: 2023
Видавництво: КПІ ім. Сікорського
Бібліографічний опис: Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Прикладна геометрія, інженерна графіка та об'єкти інтелектуальної власності"
Короткий огляд (реферат): при русі людей в потоці спостерігаються наступні категорії руху: комфортний, спокійний, активний, підвищенної активності. При моделюванні індивідуально-поточного руху людей при комфортному і спокійному русі люди представляються еліпсами. Фізичні рухи людини враховуються мінімально-допустимими відстанями між ними і визначаються, як комфортність. Коли категорія руху змінюється і переходить в категорію активного руху, пропонується моделювати рух людей з більш високою точністю апроксимації, яка враховувала б не тільки повороти людини відносно основного напрямку руху потоку взагалі, а і повороти частин тіла. В роботі пропонується трикомпонентна модель тіла людини, а умови неперетину між ними описуються за допомогою апарату Ф-функцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18978
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізико-математичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
281804-Тексти першоджерел-649535-1-10-20230612 (1).pdf2,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.