Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19112
Назва: Виникнення та шляхи подолання корупційних ризиків в освітньому процесі
Автори: Трегубов, Д.Г.
Трегубова, Ф.Д.
Ключові слова: освіта
корупційні ризики
самопідготовка
додаткові заняття
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: ХНУО України
Бібліографічний опис: Трегубов Д. Г., Трегубова Ф. Д. Виникнення та шляхи подолання корупційних ризиків в освітньому процесі. ІV Міжнародний науково-практичний форум «Ефективне врядування та виховання доброчесності в секторі безпеки та оборони», 12 грудня, Національний університет оборони України, 2023. C. 4.
Короткий огляд (реферат): На кожну з причин виникнення корупційних ризиків існує протидія, але необхідно застосовувати комплексний підхід. Одним зі шляхів є збалансованість освітнього процесу. Для тих, хто пропустив заняття чи не може самостійно опанувати дисципліною, можливо влаштування додаткових занять під час щотижневих консультацій у вигляді стислого «методу проектів» як мікс-проект креативної спрямованості на межі базового та індивідуального рівнів [1]. Якщо відповідний тематичний план містить 6 занять, то за семестр можна провести 2 цикли, що дозволить знайти час бажаючим. Подача інформації у вигляді «методу проектів» органічно доповнює традиційну систему освіти та дозволяє тим, хто пропустив певну частину освітнього процесу опанувати навчальним курсом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19112
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TregubovПрепрінт.pdfОсвіта проти корупції130,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Збірник тез форум 2023 BITEC-доброчесність.pdfПодолання корупції753,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.