Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19249
Назва: ПРИСТРІЙ ДЛЯ РОЗМІНУВАННЯ, ЩО ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ЗНЯТТЯ РОЗТЯЖОК, ПРИЄДНАНИХ ДО ІНЖЕНЕРНИХ МІН ОСКОЛКОВОЇ ДІЇ
Автори: Гассієв, Сергій Дмитрович
Толкунов, Ігор Олександрович
Попов, Іван Іванович
Ключові слова: Саперна кішка
Пристрій для розмінування
Дата публікації: 29-лис-2023
Видавництво: Florence, Italy
Бібліографічний опис: The XI International Scientific and Practical Conference "The latest information and, Italy.communication technologies in education", November 27-29, 2023, Florence 463 p.
Серія/номер: UDC;01.1
Опис: У зв’язку із зростаючою мінною небезпекою в Україні через повномасштабне вторгнення російської федерації, створюється гостра необхідність в розробці та впровадженні новітніх та ефективних інструментів для розмінування. Найбільшу небезпеку для населення та особового складу підрозділів створюють інженерні боєприпаси – протипіхотні міни та міни-пастки. Одним із варіантів встановлення подібних інженерних боєприпасів осколкової дії є їх установка із натяжним датчиком цілі – розтяжкою. Через малу помітність розтяжок та велику площу ураження осколкових мін збільшується ступінь небезпеки для саперів і, як наслідок, необхідний час на розмінування конкретної території. Для безпечного обстеження і подолання місцевості та активного розмінування території, замінованої інженерними мінами, встановленими на розтяжках використовується такий тактичний інструмент, як саперна кішка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19249
ISSN: 9-789-46485-380-3
Розташовується у зібраннях:Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
THE-LATEST-INFORMATION-AND-COMMUNICATION-TECHNOLOGIES-IN-EDUCATION.pdf526,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.