Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19295
Назва: Техногенна безпека об’єктів
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Олійник, Володимир Вікторович
Ключові слова: техногенна безпека об'єктів
методичні вказівки
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: методичні вказівки до виконання модульної роботи які навчаються на другому (магістерському) рівні за спеціальністю 261 «Пожежна безпека», в галузі знань 26 «Цивільна безпека» (освітньо-професійні програми: «Пожежна безпека», «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи», «Управління пожежною безпекою») ”/ Укладачі: С. А. Вавренюк, В.В. Олійник. ‒ Х.: НУЦЗУ, 2023. – 21 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання модульної роботи з дисципліни «Техногенна безпека об’єктів» для підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами: «Пожежна безпека», «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи», «Управління пожежною безпекою» другого (магістерського) рівня підготовки розраховані для самостійного вибору та виконання модульної контрольної роботи. У методичних вказівках надані основні вимоги до виконання контрольних завдань, порядок вибору завдання та основні рекомендації до виконання контрольної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19295
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Техноген_безп_об_М_вк_модульн_роб_Вавренюк.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.