Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19387
Назва: Захист речовин і матеріалів від теплового впливу пожежі за допомогою екранів і покриттів
Автори: Шаршанов, А.Я.
Абрамов, Ю.О.
Ключові слова: наукові основи
захист
тепловий вплив
пожежа
Дата публікації: 2023
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Захист речовин і матеріалів від теплового впливу пожежі за допомогою екранів і покриттів / А.Я. Шаршанов, Ю.О. Абрамов. – Харків: НУЦЗУ, 2023. – 280 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена розвитку наукових основ захисту об’єктів від теплового впливу пожежі за допомогою пасивних засобів захисту: поглинаючих та відбиваючих екранів і покриттів; покриттів із матеріалу, що спучується; неоднорідних покриттів. Також досліджується захист від небажаного масопереносу пари небезпечних рідин. Дана монографія вирішує проблему шляхом розробки комплексу математичних моделей для опису процесів захисту та виявлення їх особливостей. Означені моделі безпосередньо спираються на закони тепло- та масопереносу. Для наукових та науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів (ад’юнктів), здобувачів вищої освіти у галузі знань «Цивільна безпека».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19387
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Шаршанов Абрамов.pdfЗахист від випромінювання7,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.