Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19553
Назва: АНАЛІЗ ХАРАКТЕРИСТИК ВЕЛИКИХ ДИСТАНЦІЙНО КЕРОВАНИХ НАЗЕМНИХ АПАРАТІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ МОНІТОРИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА ХВОСТОСХОВИЩАХ КОЛИШНЬОГО УРАНОВОГО ВИРОБНИЦТВА ВО «ПХЗ»
Автори: Рагімов, Сергій Юсубович
Саньков, Петро Миколайович
Пилипенко, Олександр Володимирович
Ключові слова: моніторинг
наземні апарати
Дата публікації: 7-кві-2023
Видавництво: INFORMATION ACTIVITY AS A COMPONENT OF SCIENCE DEVELOPMENT
Серія/номер: Proceedings of the XIII International Scientific and Practical Conference;
Короткий огляд (реферат): Проведення моніторингових досліджень, передбачає досить довгий час перебування на радіаційно-забруднених територіях колишнього уранового виробництва фахівців дозиметричної служби ДП «38 ВІТЧ» та ДП «Бар’єр». Тобто під час проведення пішої зьомки, персонал спеціалізованих підприємств, перебувє в постійному контакті з техногенно-підвищеними джерелами промислового походження. Це і є перша загроза для персоналу. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну [10], до 24 лютого 2022 року, моніторинг радіаційних параметрів проводився відповідно до планових заходів. Але після оголошення воєнного стану на всій території України і початку повномасштабної війни, персонал спеціалізованих державних підприємств наражає TECHNICAL SCIENCES INFORMATION ACTIVITY AS A COMPONENT OF SCIENCE DEVELOPMENT 546 себе, під час проведення пішої зьомки, на небезпеку обстрілів військовими РФ з артилерійських та реактивних установок, бомб, ракет, снарядів тощо. Іними словами, обстріли радіаційно-забруднених територій, з будь-яких систем та установок, не передбачені в існуючих регламентах та нормативно-правових документах і розраховані на мирний час. Це і є друга загроза для персоналу підприємств ДП «38 ВІТЧ» та ДП «Бар’єр», або інших залучених фахівців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19553
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Information-activity-as-a-component-of-science-development.pdf7,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.