Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19644
Назва: Дослідження взаємного впливу поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу (на прикладі річок Десна та Сула)
Автори: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Дармофал, Е.А.
Ключові слова: геологічний вплив
поверхневі водні об'єкти
ґрунтові води
якість води
Дата публікації: 2-лис-2023
Бібліографічний опис: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В., Дармофал Є.А. Дослідження взаємного впливу поверхневих водних об’єктів з урахуванням геологічного впливу (на прикладі річок Десна та Сула). Екологічно сталий розвиток урбосистем: виклики та рішення в контексті євроінтеграції України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. : до дня пам’яті Ф. В. Стольберга (2 – 3 листопада 2023 р.). Харків. 2023. С. 230 – 232.
Короткий огляд (реферат): Підземні води є одним з основних джерел питної води. В Україні підземні води переважно використовуються для господарсько-питного водопостачання, сільського господарства та для виробничо-технічних цілей. Запаси поверхневих та підземних вод, які придатні для питного водопостачання, нерівномірно розподілені територією країн світу, в тому числі й в Україні. Відповідно до даних Національного звіту про якість питної води та стан постачання питної води в Україні станом на 2020 рік близько 70 % жителів мали доступ до централізованого водопостачання. Науковці в основному досліджують якість поверхневих та підземних вод України та країн світу в цілому, їх використання, вплив на здоров’я населення, визначають чинники забруднення, проте недостатньо уваги приділяється саме дослідженню взаємного впливу поверхневих водних об’єктів за течією основної річки з урахуванням ґрунтових вод.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19644
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко, Пономаренко, Дармофал_Бекетова_2023.pdf681,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.