Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19645
Назва: Аналіз впливу вод річки Псел на якість води річки Ворскла з урахуванням їх геологічного впливу
Автори: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Щербак, С.С.
Ключові слова: вплив
хлориди
кореляційні залежності
поверхневі водні об’єкти
екологічний стан
Дата публікації: 7-лис-2023
Бібліографічний опис: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В., Щербак С.С. Аналіз впливу вод річки Псел на якість води річки Ворскла з урахуванням їх геологічного впливу. Безпека людини у сучасних умовах: збірник доповідей ХІV Міжнародної науково-методичної конференції та 149 Міжнародної наукової конференції Європейської Асоціації наук з безпеки (EAS) (м. Харків, 7 – 8 грудня 2023 р.). Харків. 2023. С. 171 – 173.
Короткий огляд (реферат): У роботі проведено аналіз сучасних літературних джерел, що показав, що дослідженню взаємного впливу поверхневих водних об’єктів за течією річки Дніпро з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу приділялось недостатньо уваги. Дослідження взаємного впливу річки Псел на якість води річки Ворскла, з урахуванням геологічного впливу однієї річки на іншу, проводилось на основі кореляційних залежностей між вмістом хлоридів у поверхневих водних об’єктах. Отримані результати показали, що простежується вплив вищерозташованої притоки на якість води притоки, що розташована нижче за течією річки, по всій довжині притоки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19645
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко, Пономаренко, Щербак_ХПІ_2023.pdf775,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.