Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19700
Назва: Тактика ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Автори: Неклонський, Ігор Михайлович
Собина, Віталій Олександрович
Тарадуда, Дмитро Віталійович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Тактика ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: практикум. 2-ге видання, виправлене та доповнене / Укладачі: І. М. Неклонський, В. О. Собина, Д. В. Тарадуда. ‒ Х.: НУЦЗУ. ‒ 2020. – 218 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальне видання має за мету допомогти сформувати у здобувачів вищої освіти практичні навички щодо розрахунку сил та засобів, необхідних для ліквідації наслідків аварій та прийняття рішення з організації оперативних дій підрозділів цивільного захисту під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у складних умовах техногенного та природного середовища. Практикум містить короткі відомості про тактику ведення оперативних дій під час ліквідації наслідків аварій, де наведено основні методики розрахунку сил і засобів, приклади розв’язання тактичних задач та завдання для самостійного виконання. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, що проходять підготовку за спеціальністю «Цивільна безпека», а також може бути використаний для підготовки фахівців служби цивільного захисту в системі післядипломної освіти. Інформаційний обсяг видання відповідає змісту програми навчальної дисципліни «Ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій та гасіння пожеж».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19700
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тактика лікв НС_Практикум (2020).pdf7,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.