Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолошко, Ю.В.-
dc.date.accessioned2024-02-10T10:27:44Z-
dc.date.available2024-02-10T10:27:44Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationЮ.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-184-458-1-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778-
dc.description.abstractЮ.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПУЕТuk_UA
dc.titleРОЗВИТОК РИНКУ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЧЕРЕЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ZERO-WASTEuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колошко тези_1.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.