Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Колошко, Ю.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-02-10T10:27:44Z | - |
| dc.date.available | 2024-02-10T10:27:44Z | - |
| dc.date.issued | 2023-12 | - |
| dc.identifier.citation | Ю.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57 | uk_UA |
| dc.identifier.isbn | 978-966-184-458-1 | - |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778 | - |
| dc.description.abstract | Ю.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57 | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ПУЕТ | uk_UA |
| dc.title | РОЗВИТОК РИНКУ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЧЕРЕЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ZERO-WASTE | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Колошко тези_1.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


