Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778
Назва: РОЗВИТОК РИНКУ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЧЕРЕЗ ВПРОВАДЖЕННЯ ZERO-WASTE
Автори: Колошко, Ю.В.
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: ПУЕТ
Бібліографічний опис: Ю.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57
Короткий огляд (реферат): Ю.В.Колошко. Розвиток ринку екологічно чистих харчових продуктів через впровадження Zero-waste. Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (4-5 грудня 2023 року, м. Полтава). – Полтава : ПУЕТ, 2024. С. 55-57
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19778
ISBN: 978-966-184-458-1
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колошко тези_1.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.