Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19915
Назва: ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕХАНІЗМІВ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ КРИЗОВИМИ СИТУАЦІЯМИ В УКРАЇНІ
Автори: Безугла, Юлія Сергіївна
Ляшевська, Олена Іванівна
Рубан, Артем Вікторович
Ключові слова: воєнноий стан
військово-політична криза
економічна криза
державна політика
Дата публікації: 2024
Видавництво: Madrid, Spain
Бібліографічний опис: Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference
Короткий огляд (реферат): Непередбачувана ситуація запровадження воєнного стану в Україні суттєво вплинула на заплановану стратегію розвитку та призвела до призупинення її реалізації. У цій складній ситуації необхідно розробити антикризову систему заходів для подолання кризових явищ та відновлення економіки, соціальної сфери та політичних процесів. Враховуючи потенційні ресурси української економіки, необхідно модернізувати механізми офіційної антикризової політики у найважливіших сферах, відповідальних за відновлення політичних, соціальних та економічних процесів.
Опис: Україна переживає складну військово-політичну та економічну кризу, пов'язану з російською агресією, що підвищило ступінь відповідальності органів державної влади за забезпечення національної безпеки та поставило перед ними низку завдань з антикризової готовності. В умовах війни органи державної влади виступають головними координаторами правових, фінансових, організаційних та адміністративних органів, що діють на всіх рівнях державного управління. Держава має взяти на себе повну відповідальність і основну частину витрат на забезпечення антикризової готовності та розширити функції державного сектору економіки для виконання найбільш важливих стратегічних і соціально значущих завдань. Воєнно-політична та економічна криза в Україні змушує розробити план, який дозволить оперативно і швидко відреагувати на цілий ряд викликів економічного, соціального, екологічного та політичного характеру. Цей план повинен поєднати стратегічні методи антициклічної політики антикризового воєнного адміністрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19915
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INFORMATION-TECHNOLOGIES-IN-EDUCATION-TECHNOLOGY-AND-INDUSTRY (1).pdf919,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.