Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19977
Назва: ОСОБЛИВОСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ В УМОВАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ
Автори: Головко, Валентин Васильович
Ключові слова: соціально-економічна ситуація, повноцінна інтеграція, складний шлях
Дата публікації: 29-бер-2024
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України, 2024
Бібліографічний опис: Публічне управління у сфері цивільного захисту: освіта, наука, практика збірник матеріалів міжнародної науково- практичної інтернет-конференції, м. Харків, 29 березня 2024 р. / за заг. ред. С. М. Домбровської. – Харків : НУЦЗУ, 2024.250 с.
Короткий огляд (реферат): Україна в 2014 р. зробила свій цивілізаційний зовнішньополітичний вибір, підписавши Угоду про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони (далі – Угода про асоціацію між Україною та ЄС) [4], метою якої є повноцінна інтеграція до Європейського Союзу та бажання українців стати частиною великої європейської родини.
Опис: В подальшому, 28 лютого 2022 р. Україна подала офіційну заявку на членство в Європейському Союзі, а вже 23 червня 2022 р. отримала статус кандидата на членство в ЄС [1]. Ця історична подія відкрила перед Україною широкі можливості та водночас поклало на державну владу додаткові зобов’язання щодо адаптації законодавства України до права ЄС та здійснення докорінних політичних, інституційно-правових, соціально-економічних та інших реформ, спрямованих на розбудову незалежної, правової, демократичної, соціальної держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/19977
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TezPUA2024.pdf2,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.