Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20488
Назва: Нагляд за забезпеченням пожежної безпеки при проектуванні та експлуатації електроустановок
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Сергієнко, Владислав
Ключові слова: пожежна безпека
електроустановки
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2024. 558 с. Українською та англійською.
Короткий огляд (реферат): Досить великий відсоток пожеж відбувається саме від електроустановок, від їх неправильного проектування та експлуатації. Це пояснюється збільшенням використання електроустановок у виробництві та побуті, а також недостатністю обновлення електрообладнання в останні роки. Тому основним завданням відповідальної особи є нагляд за пожежною безпекою в приміщеннях, де є будь-яке електрообладнання чи електроустановки. Під пожежною безпекою електроустановок можна розуміти такий стан, при якому з встановленою ймовірністю виключається можливість виникнення пожежі. Для забезпечення пожежної безпеки довготривалої роботи електроустановок, одним із важливих факторів є їх конструктивні особливості та їх відповідність навколишньому середовищі. На електроустановки може впливати вологість повітря, температура, характер технологічного процесу, хімічні властивості речовин і матеріалів та інше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20488
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали_ЗВД_2024.pdf11,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.