Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20503
Назва: Дослідження впливу лівих приток Дніпра на його екологічний стан
Автори: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Щербак, С.С.
Ключові слова: поверхневі водні об'єкти
моніторинг
вплив
екологічний стан
Дата публікації: 21-бер-2024
Бібліографічний опис: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В., Щербак С.С. Дослідження впливу лівих приток Дніпра на його екологічний стан. Вода для миру: збірник тез ХІІ міжнародної науково-практичної конференції присвяченої Всесвітньому дню водних ресурсів (21 березня 2024 р.). Київ. 2024. С. 196 – 198.
Короткий огляд (реферат): Вода є основним компонентом організму і необхідною умовою для життя. У середньому людині потрібно від 2 до 4 літрів питної води на день, тому якість води, яку ми споживаємо, повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам. Однак сьогодні водні ресурси перебувають під постійним техногенним навантаженням і тому важко сказати, що вода, яку ми споживаємо, є чистою та безпечною. Сьогодні моніторинг поверхневих водних об'єктів у межах річкового басейну є досить поширеним в Україні. Управління водними ресурсами в межах річкового басейну України відбувається відповідно до басейнового принципу управління згідно з ВКУ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20503
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко, Пономаренко, Щербак_Київ_2024.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.