Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20694
Назва: Теорія горіння та вибуху: робочий зошит для лабораторних робіт
Автори: Трегубов, Д.Г.
Гапон, Ю.К.
Ключові слова: пожежогасіння
пожежна небезпека
показник вибухонебезпеки
розвиток пожеж
Дата публікації: 2024
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Теорія горіння та вибуху: робочий зошит для лабораторних робіт / Укладачі: Д. Г. Трегубов, Ю. К. Гапон. – НУЦЗУ, 2024. – 96 с.
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит призначено для покращення якості опанування навчальною дисципліною «Теорія горіння та вибуху» здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» (освітньо-професійні програми: «Цивільний захист» та «Охорона праці»). Робочий зошит містить теоретичні матеріали, необхідні для розуміння процесів виникнення, поширення, запобігання та припинення горіння, які досліджуються під час проведення лабораторних робіт, схеми дослідних становок, необхідні довідкові матеріали для проведення розрахунків за певними методиками. Даний зошит дозволяє краще організувати та прискорити роботу слухачів на занятті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/20694
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТГВ2024_РобочийЗошит.pdfРобочий зошит ТГВ2,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.