Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21024
Назва: МЕТОДИ ВИКОРИСТАННЯ ПОЖЕЖНО-ТЕХНІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ГАСІННЯ ПОЖЕЖ ПРИ ГОРІННІ ТОРФУ
Автори: Соколов Дмитро Львович
Ключові слова: Торф, відновлення торфовищ
Дата публікації: 8-гру-2022
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Проблеми техногенно-екологічної безпеки в сфері цивільного захисту: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції.
Серія/номер: ;C. 143-146
Короткий огляд (реферат): Охорона навколишнього природного середовища, раціональне викорис-тання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки життєдіяльності лю-дини – невід'ємна умова сталого економічного та соціального розвитку держави. З цією метою Україна здійснює на своїй території екологічну політику, спрямовану на збереження безпечної для існування живої та неживої природи довкілля, захис-ту життя та здоров'я населення від негативного впливу, зумовленого забруднен-ням довкілля, досягнення гармонійної взаємодії суспільства та природи, охорону, раціональне використання та відтворення природних ресурсів.
Опис: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України представило план дій щодо запобігання лісовим пожежам. Він загалом передбачає моніторинг пожеж у природних екосистемах, проведення рейдів і патрулювань, створення та оновлення у лісових масивах мінералізованих смуг, протипожежних розривів, пожежних водоймищ, проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання заходів пожежної безпеки. Але про втілення довгострокових приро-доорієнтованих рішень (ПОР) саме у напрямку торфовищ поки що, на жаль, не йдеться.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21024
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методи використання ПТО для гасіння пожеж при горінні торфу.pdf864,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.