Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21083
Назва: МЕТОД ПЕРЕМІЩЕННЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ НА ВЕРХНІ ПОВЕРХИ БУДИНКІВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ РОБІТ
Автори: Соколов Дмитро Львович
Ключові слова: Багатофункціональний пристрій, штатив, лебідка.
Дата публікації: 28-жов-2022
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: МАТЕРІАЛИ КРУГЛОГО СТОЛУ «Об’єднання теорії та практики – запорука підвищення готовності оперативно-рятувальних підрозділів до виконання дій за призначенням»
Короткий огляд (реферат): Конструктивна особливість багатофункціонального пристрою полягає в тому, шо стійки штатива можуть розкладатися на кут 180º та служити упором при закріпленні в віконному або дверному пройомі. Принцип використання багатофункціонального пристрою полягає в тому, що він закріплюється в віконному пройомі, до нього закріплюється та натягується за допомогою аварійно-рятувального автомобіля рятувальна матузка. Необхідне рятувальне обладнання закріплюється за допомогою карабіна к рятувальної мотузки, та за допомогою троса лебідки переміщується на верхній поверх будинку.
Опис: Принцип використання багатофункціонального пристрою полягає в тому, що він закріплюється в віконному пройомі, до нього закріплюється та натягується за допомогою аварійно-рятувального автомобіля рятувальна матузка. Необхідне рятувальне обладнання закріплюється за допомогою карабіна к рятувальної мотузки, та за допомогою троса лебідки переміщується на верхній поверх будинку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21083
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титул круглого столу-объединены.pdf438,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.