Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKulitsa, Oleh-
dc.contributor.authorOkladnoy, Dmitry-
dc.contributor.authorTverdokhleb, Vitalii-
dc.contributor.authorHahanova, Anna-
dc.date.accessioned2024-10-30T07:22:06Z-
dc.date.available2024-10-30T07:22:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationProceedings of 2016 IEEE East-West Design and Test Symposium, EWDTS 2016uk_UA
dc.identifier.issn978-150900693-9-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21379-
dc.description.abstractThe efficiency of the compression parameters of video control method is directly related to the number of parameters. Namely, the time required to process each of the frames, and the possibility of considering the peculiarities of the processed frames content. This article describes factors that affect the value of the transmission delay and explores improving aspects for the performance parameters of the video compression control algorithm. An evaluating mechanism of saturation degree for the transformants of frame describes, with deciding on the handling of each of them. This mechanism aims at improving the performance of control method and facilitates efficient allocation of signal energy within the block. © 2016 IEEE.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherInstitute of Electrical and Electronics Engineers Inc.uk_UA
dc.subjectVideo streaming, Control methods; Development method; Efficient allocations; Performance parameters; Processing time; Saturation degree; Transformants; Transmission delaysuk_UA
dc.titleThe development method for evaluating the saturation of video frame blocks to reduce the processing time of the video streamuk_UA
Розташовується у зібраннях:ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2016The development method for evaluating the saturation of video frame blocks to reduce the processing.pdf59,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.