Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудаков, Сергій Валерійович-
dc.contributor.authorГарбуз, Сергій-
dc.contributor.authorКовальова, Олена-
dc.contributor.authorДіхтяр, Альона-
dc.contributor.authorОнищенко, Людмила-
dc.date.accessioned2024-11-01T12:14:06Z-
dc.date.available2024-11-01T12:14:06Z-
dc.date.issued2024-10-21-
dc.identifier.citationEastern-European Journal of Enterprise Technologiesuk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649-
dc.description.abstractThe object of the study was oat malt production. The result of the presented study is the development of a technology for gluten-free oat malt production using cold plasma-treated technological solutions. The material for the study was oat grain. The main technological task is to obtain high-quality oat malt, which, in turn, will be suitable for producing gluten-free beverages and highly nutritious foods. The expediency of using cold plasma-treated aqueous solutions as an activator of the oat malting process and an effective disinfectant of the technological process and the finished product (oat malt) was experimentally proveduk_UA
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.relation.ispartofseries5(6) 21;С.80-91-
dc.subjectmalting, oat malt, gluten-free product, plasma-chemical activation, hydrogen peroxideuk_UA
dc.titleDEVELOPMENT OF OAT MALT PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMOCHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скопус 2024-727616-1-10-20241030.pdf498,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.