Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудаков, Сергій Валерійович | - |
dc.contributor.author | Гарбуз, Сергій | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена | - |
dc.contributor.author | Діхтяр, Альона | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Людмила | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-01T12:14:06Z | - |
dc.date.available | 2024-11-01T12:14:06Z | - |
dc.date.issued | 2024-10-21 | - |
dc.identifier.citation | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/21649 | - |
dc.description.abstract | The object of the study was oat malt production. The result of the presented study is the development of a technology for gluten-free oat malt production using cold plasma-treated technological solutions. The material for the study was oat grain. The main technological task is to obtain high-quality oat malt, which, in turn, will be suitable for producing gluten-free beverages and highly nutritious foods. The expediency of using cold plasma-treated aqueous solutions as an activator of the oat malting process and an effective disinfectant of the technological process and the finished product (oat malt) was experimentally proved | uk_UA |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 5(6) 21;С.80-91 | - |
dc.subject | malting, oat malt, gluten-free product, plasma-chemical activation, hydrogen peroxide | uk_UA |
dc.title | DEVELOPMENT OF OAT MALT PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMOCHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скопус 2024-727616-1-10-20241030.pdf | 498,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.