Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/2321
Назва: Структурно-функціональна модель системи державного управління розвитком фізичної культури і спорту в Україні
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: державне управління, система, модель, принципи, рівні, органи влади, розвиток, фізич- на культура і спорт.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Інвестиції: практика та досвід.
Серія/номер: 2;
Опис: Визначено, що елементами моделі системи державного управління розвитком фізичної культури і спорту в Україні є стратегічний аспект, лінія середньої ланки, програмно-технологічна структура, фун- кціонально-допоміжна структура й операційне ядро. Кожен з цих елементів репрезентований владни- ми інституціями, серед яких ключову роль відведено саме Міністерству молоді та спорту України, адже воно повинно здійснювати державне управління в указаній галузі, що передбачає реалізацію базових управлінських функцій. З'ясовано, що це міністерство та інші державні й самоврядні органи керуються у своїй діяльності низкою принципів і створені з метою формування та реалізації відповідної державної політики щодо забезпечення розвитку фізичної культури та спорту на макро-, мезо- і мікрорівнях. До- ведено, що на цих рівнях безпосереднє державне управління розвитком означеної галузі має відбува- тися в таких напрямах: фізичне виховання в освітній сфері, масовий спорт та фізкультурно-оздоровча робота з інвалідами, спорт вищих досягнень, у системі якого знаходиться дитячо-юнацький спорт. Ура- ховуючи загальну концепцію державного управління, у статті мотивовано розглядати модель системи державного управління розвитком фізичної культури та спорту також з позиції її процесуальності, тоб- то поетапної реалізації низки управлінських дій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/2321
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
структурно-функціональна модель.pdf155,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.