Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23540
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorHarbuz, Serhii-
dc.contributor.authorRudakov, Serhii-
dc.date.accessioned2024-12-18T18:44:24Z-
dc.date.available2024-12-18T18:44:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23540-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherEastern-European Journal of Enterprise Technologiesuk_UA
dc.titleDEVELOPMENT OF OAT MALT PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMA-CHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONSuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
311477-Article Text-727616-1-10-20241030 (1).pdf498,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.