Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23540
Назва: DEVELOPMENT OF OAT MALT PRODUCTION TECHNOLOGY USING PLASMA-CHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS
Автори: Harbuz, Serhii
Rudakov, Serhii
Дата публікації: 2024
Видавництво: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23540
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
311477-Article Text-727616-1-10-20241030 (1).pdf498,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.