Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23949
Назва: АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ПО ЗБЕРІГАННЮ І ПЕРЕРОБЦІ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Автори: Кришталь, Тетяна Миколаївна
Савенко, Євген
Ключові слова: підприємства по зберіганню і переробці рослинної сировини
вибухо- та пожежонебезпека підприємства
аварія
вибух
Дата публікації: тра-2024
Видавництво: ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених / Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, ад’юнктів (аспірантів).
Серія/номер: ;С. 220-221
Короткий огляд (реферат): Основною загрозою на підприємствах по зберіганню і переробці рослинної сировини є висока вибухо- і пожежонебезпека приміщень, яка зумовлена наявністю зернового пилу, використанням природного газу, гексану і ПММ. На основі аналізу небезпеки підприємств по зберіганню і переробці рослинної сировини визначено основні фактори їх вибухо- та пожежонебезпеки та основні причини вибухів на виробництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/23949
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК_МАТЕРІАЛІВ_конф._Наука_про_цивільний_захист_16.05.2024.pdf6,9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.