Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3177
Назва: ОРГАНІЗАЦІЙНО-ФУНКЦІОНАЛЬНІ АСПЕКТИ ДЕРЖАВНОГО РЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ У СФЕРАХ СУСПІЛЬНОГО ЖИТТЯ
Автори: Лукиша, Роман Тарасович
Ключові слова: державна політика; модель; сфери діяльності; регіони.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Young
Короткий огляд (реферат): Визначено, що проведення реформи із децентралізації влади вимагає обґрунтування й упровадження як системного, так і процесного підходів. На цій підставі рекомендується внести зміни у вітчизняне законодавство шляхом прийнят-тя відповідного закону. Уточнено специфічні та спільні напрямки діяльності публічних підсистем у регіонах, які слід закріпити в цьому законі. Запропонована модель державної політики розвитку регіонів, яка має наднаціональний, за-гальнодержавний і регіональний рівні. Доведена необхідність активізації й залучення громадськості до формування та реалізації державної політики розвитку регіонів.
Опис: Визначено, що проведення реформи із децентралізації влади вимагає обґрунтування й упровадження як системного, так і процесного підходів. На цій підставі рекомендується внести зміни у вітчизняне законодавство шляхом прийняття відповідного закону. Уточнено специфічні та спільні напрямки діяльності публічних підсистем у регіонах, які слід закріпити в цьому законі. Запропонована модель державної політики розвитку регіонів, яка має наднаціональний, загальнодержавний і регіональний рівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3177
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
05.pdf247,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.