Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3258
Назва: Формування методологічних підходів до визначення коефіцієнтів безпеки основних елементів аміачної холодильної установки за критерієм «вплив суб'єкта»
Автори: Тарадуда, Дмитро Віталійович
Шевченко, Роман Іванович
Коврегін, Володимир Володимирович
Ключові слова: аміак
холодильна установка
оцінка ризику
потенційно небезпечний об’єкт
відмови в результаті помилок людини
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба
Бібліографічний опис: Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних Сил
Серія/номер: 1(27);
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу та узагальнення причин відмов технічних систем в результаті помилок людини, визначено фактори небезпеки, що можуть призвести до виникнення аварійної ситуації на аміачній холодильній установці. Формалізовано процедуру визначення коефіцієнтів безпеки основних вузлів аміачної холодильної установки за критерієм «вплив суб’єкта», як основи процесу визначення пріоритетів та управління ризиком виникнення аварії на обєкті контролю.
Опис: On the basis of the analysis and generalization causes of failures technical systems as a result of errors of the person, factors of danger which can lead to emergency occurrence on the ammoniac refrigerating machinery are defined. Procedure of definition of factors safety basic knots of the ammoniac refrigerating machinery by criterion «influence of the subject», as bases of process definition of priorities and management of risk occurrence of failure on object control is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/3258
ISSN: 2073-7378
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Binder1.pdfОсновна стаття7,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.