Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1121-1130 зі 1834.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ КОРРЕКЦИЯ НЕГАТИВНЫХ ЭМОЦИОНАЛЬНЫХ СОСТОЯНИЙ БУДУЩИХ СПЕЦИАЛИСТОВ ГОСУДАРСТВЕННОЙ СЛУЖБЫ УКРАИНЫ ПО ЧРЕЗВЫЧАЙНЫМ СИТУАЦИЯММихлюк, Едуард Ігорович; Кукоба, Наталія Сергіївна
2018ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ КОРРЕКЦИЯ НЕГАТИВНЫХ ЭМОЦИОНАЛЬНЫХ СОСТОЯНИЙ БУДУЩИХ СПЕЦИАЛИСТОВ ГОСУДАРСТВЕННОЙ СЛУЖБЫ УКРАИНЫ ПО ЧРЕЗВЫЧАЙНЫМ СИТУАЦИЯМКукоба, Наталія Сергіївна; Михлюк, Едуард Ігорович
2018Поняття дискурсу в культурній комунікації рятувальниківПромська, Альона Сергіївна
2018ВПЛИВ РІВНЯ ТРИВОЖНОСТІ НА УСПІШНІСТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЖЕЖНИХ-РЯТУВАЛЬНИКІВПерелигіна, Ліна Анатоліївна; Куфлієвський, Андрій Станіславович
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018ПРОСТІР HOMO VIRTUALIS І ПОСТ-ЦИФРОВА ЕСТЕТИКА МУЗИКИРябініна, Олена Володимирівна
2018Study of water-conservating ability of polyfunctional food supplement «magnetofооd»Юрченко, Любов Іванівна
2018SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF RYE-AND-WHEAT FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE MAGNETOFООD FOOD ADDITIVE IN ORDER TO IMPROVE MOISTURE-RETAINING CAPACITY OF DOUGHЮрченко, Любов Іванівна
2018-10Управління впливом на навколишнє середовище в контексті втілення задач екологічної безпекиЮрченко, Любов Іванівеа
2018-05Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"Юрченко, Любов Іванівна