Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553
Назва: Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"
Автори: Юрченко, Любов Іванівна
Ключові слова: біологічна добавка
каталітичноий протеоліз
Дата публікації: тра-2018
Видавництво: National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology
Бібліографічний опис: Abstract Book 42 nd Annual Conference “Cold in Biology and Medicine - 2018” May 23-24 th 2018 National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology, S.30
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко Л. ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ М.pdf743,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.