Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юрченко, Любов Іванівна | - |
| dc.date.accessioned | 2019-01-15T19:22:44Z | - |
| dc.date.available | 2019-01-15T19:22:44Z | - |
| dc.date.issued | 2018-05 | - |
| dc.identifier.citation | Abstract Book 42 nd Annual Conference “Cold in Biology and Medicine - 2018” May 23-24 th 2018 National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology, S.30 | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553 | - |
| dc.language.iso | en | ru_RU |
| dc.publisher | National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology | ru_RU |
| dc.subject | біологічна добавка | ru_RU |
| dc.subject | каталітичноий протеоліз | ru_RU |
| dc.title | Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood" | ru_RU |
| dc.type | Thesis | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Юрченко Л. ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ М.pdf | 743,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


