Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮрченко, Любов Іванівна-
dc.date.accessioned2019-01-15T19:22:44Z-
dc.date.available2019-01-15T19:22:44Z-
dc.date.issued2018-05-
dc.identifier.citationAbstract Book 42 nd Annual Conference “Cold in Biology and Medicine - 2018” May 23-24 th 2018 National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology, S.30ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553-
dc.language.isoenru_RU
dc.publisherNational Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiologyru_RU
dc.subjectбіологічна добавкаru_RU
dc.subjectкаталітичноий протеолізru_RU
dc.titleTechnology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood"ru_RU
dc.typeThesisru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Юрченко Л. ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ М.pdf743,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.