Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553
Назва: | Technology of low-temperature processing of meat semi-finished products based on ground beef, modified with a biological additive "magnetofood" |
Автори: | Юрченко, Любов Іванівна |
Ключові слова: | біологічна добавка каталітичноий протеоліз |
Дата публікації: | тра-2018 |
Видавництво: | National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology |
Бібліографічний опис: | Abstract Book 42 nd Annual Conference “Cold in Biology and Medicine - 2018” May 23-24 th 2018 National Academy of Sciences of Ukraine Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine NASU UNESCO Chair in Cryobiology, S.30 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/8553 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра соціальних і гуманітарних дисциплін |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Юрченко Л. ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ М.pdf | 743,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.