Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/342
Назва: Визначення та прогнозування небезпечних факторів пожежі: Практичний посібник
Автори: Сенчихін, Юрій Миколайович
Сенчихін Юрій Миколайович
Шаршанов Андрій Янович
Ключові слова: фактори пожежі
Дата публікації: 2006
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Визначення та прогнозування небезпечних факторів пожежі: Практичний посібник / Дерев’янко І.Г., Сенчихін Ю.М., Шаршанов А.Я. – Харків: АЦЗУ, 2006. – 68 с.
Короткий огляд (реферат): В практичному посібнику викладено методики визначення температурного режиму пожежі в огорожі аналітично-розрахунковим методом, графічно-аналітичним, з використанням комп’ютерного моделювання, визначення площини нейтральної зони при пожежі в приміщенні та визначення теплового опромінювання при пожежі на відкритому просторі як аналітичним методом так і за допомогою комп’ютерних програм. Представлено приклади розв’язання задач за даними методиками. Для курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів МНС України, практичних працівників пожежно-рятувальних підрозділів служби цивільного захисту МНС України, а також може бути корисним викладачам навчальних закладів МНС України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/342
Розташовується у зібраннях:Пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
0005.pdfПосібник986,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.