Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/371
Назва: Організація аварійно-рятувальних робіт на авіаційному транспорті: навч. посіб.
Автори: Сенчихін, Юрій Миколайович
Аветісян, Вадим Георгійович
Ключові слова: авіаційний транспорт
аварійно-рятувальні роботи
АРР
Дата публікації: 2012
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Аветісян В.Г., Сенчихін Ю.М., Ораєвський Д.В. Організація аварійно-рятувальних робіт на авіаційному транспорті: навч. посіб. / В.Г. Аветісян, Ю.М. Сенчихін, Д.В. Ораєвський – Х.: НУЦЗУ, 2012. – 108 с.
Короткий огляд (реферат): Подається матеріал про організацію безпеки польотів авіаційного транспорту. Викладено характеристику та можливі аварійні ситуації при експлуатації повітряних суден. Розглянуто організацію аварійно-рятувальних робіт при надзвичайних подіях на повітряних суднах під час аварійних посадок, пожеж як на території аеропорту, так і за його межами. Висвітлено порядок здійснення пошукових і аварійно-рятувальних робіт та систему реагування органів управління з ліквідації аварійних ситуацій на авіаційному транспорті. Навчальний посібник призначений для курсантів, студентів і слухачів навчальних закладів МНС, ВПС та ЦА, практичних працівників системи МНС, інженерно-технічного та льотного персоналу. Може використову-ватися для навчання студентів навчальних закладів МОН України з питань безпеки життєдіяльності, добровільних рятувальних формувань та насе-лення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/371
Розташовується у зібраннях:Пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
0011.pdfПосібник6,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.