Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Анастасия Юрьевна-
dc.contributor.authorЦихановская, Ирина Васильевна-
dc.contributor.authorСкородумова, Ольга Борисовна-
dc.contributor.authorТарасюк, Нелли Леонидовна-
dc.date.accessioned2017-09-30T21:30:13Z-
dc.date.available2017-09-30T21:30:13Z-
dc.date.issued2012-04-12-
dc.identifier.citationМатеріали 1 Всеукраїнської науково-практичної конференції "Актуальні проблеми харчової промисловості та ресторанного господарства.Сучасні питання підготовки кадрів",ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/4365-
dc.descriptionThe composition of stable lipid-magnetite suspensions has been elaborated. It has been studied the influence of the method of magnetite powder adding on the grade of suspension homogeneity. It is established the optimal ratio of magnetite powder and stabilizer for obtaining the stable lipid-magnetite suspension.ru_RU
dc.description.abstractРозроблено склад стійкої ліпідо-магнетитової суспензії. Досліджено вплив способу введення порошку магнетиту на ступінь однорідності суспензії. Встановлено оптимальне співвідношення магнетит/ стабілізатор для одержання стійкої ліпідо-магнетитової суспензії.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherДЗ ЛНУ ім. Тараса Шевченкаru_RU
dc.relation.ispartofseries;С.155-159-
dc.subjectлипидо-магнетитовая суспензияru_RU
dc.subjectмагнетитru_RU
dc.subjectрастительные маслаru_RU
dc.subjectжирыru_RU
dc.subjectфізико-хімічні властивостіua_UA
dc.subjectсорбційні технологіїua_UA
dc.titleРАЗРАБОТКА УСТОЙЧИВОЙ ЛИПИДО-МАГНЕТИТОВОЙ СУСПЕНЗИИru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
липидо-магнетитовая суспензия.pdf357,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.