Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/502
Title: Теоретико-методологічні проблеми психології. Курс лекцій.
Authors: Ушакова, Ірина Михайлівна
Keywords: теорія психології
методологія психології
категорії психології
закони в психології
рівні методології в психології
принципи психології
наукова психологія
Issue Date: 2016
Publisher: НУЦЗУ
Citation: Дане навчальне видання містить аналіз закономірностей розвитку психологічної науки і її загальної теорії, загальні принципи системного підходу в психології та її базові категорії, принципи та проблеми. Курс лекцій допоможе озброїти магістрантів знаннями, які дадуть їм можливість працювати з різними теоріями психологічної науки, розширити та поглибити їх знання стосовно особливостей базових категорій та принципів психологічної науки, закріпити уявлення про структуру психології як системи знань, сформувати уявлення про парадигми психологічної науки (проблеми предмету, методу, пояснення). Для студентів, викладачів і всіх, хто цікавиться теоретичними та методологічними проблемами психології.
Abstract: Дане навчальне видання містить аналіз закономірностей розвитку психологічної науки і її загальної теорії, загальні принципи системного підходу в психології та її базові категорії, принципи та проблеми. Курс лекцій допоможе озброїти магістрантів знаннями, які дадуть їм можливість працювати з різними теоріями психологічної науки, розширити та поглибити їх знання стосовно особливостей базових категорій та принципів психологічної науки, закріпити уявлення про структуру психології як системи знань, сформувати уявлення про парадигми психологічної науки (проблеми предмету, методу, пояснення). Для студентів, викладачів і всіх, хто цікавиться теоретичними та методологічними проблемами психології.
Description: Курс лекцій з дисципліни "Теоретико-методологічні проблеми психології"
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/502
Appears in Collections:Кафедра психології діяльності в особливих умовах

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Теоретико_методолог проблеми псих (Ушакова) Курс лекц.pdfУшакова І.М. Теоретико-методологічні проблеми психології. Курс лекцій1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.