Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5195
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ НАГЛЯДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ПРАЦІ
Автори: Артемьев, С.Р.
Андронов, В.А.
Бєлан, С.В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Артемʼєв С.Р. / Організація наглядової діяльності в галузі охорони праці / С.Р. Артемʼєв, В.А. Андронов, С.В. Бєлан // Курс лекцій. Харків: НУЦЗУ, 2012. – 158 с.
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій містить матеріал стосовно порядку проведення заходів з організації наглядової діяльності з питань охорони праці на сучасних підприємствах різних форм власності. В навчальному виданні послідовно розглянуто питання законодавчого характеру, сутність проведення аудиту з промислової безпеки та охорони праці, порядок організації навчання з охорони праці, методику проведення розслідувань нещасних випадків та ряд інших важливих питань за вказаним напрямом. До кожного заняття надано перелік питань та список літератури для самостійного вивчення матеріалу навчальної дисципліни. Курс лекцій призначено для курсантів і студентів, що навчаються у галузі знань 1702 «Цивільна безпека» за напрямом 6.170202 «Охорона праці».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5195
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ORND.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.