Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5410
Назва: Характеристика проблем удосконалення системи післядипломної освіти в підрозділах цивільного захисту
Автори: Гонтар, Павло Сергійович
Єлізаров, Олександр Вікторович
Ключові слова: службова підготовка, спеціальна фізична підготовка, загальна фізична підготовка
Дата публікації: 2014
Видавництво: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції курсантів та студентів. Харків: НУЦЗ України, 2014 – с.106-107.
Короткий огляд (реферат): Складовою частиною підвищення кваліфікації є службова підготовка рядового та начальницького складу органів цивільного захисту. Спеціальна фізична підготовка здійснюється під час відпрацювання спеціальних вправ і нормативів індивідуально та в складі підрозділу. Заняття із спеціальної фізичної підготовки проводяться на смузі з перешкодами або спеціально підготовленому майданчику, на спеціальних спорудах, полігонах або на об’єктах зони обслуговування з моделюванням конкретної екстремальної ситуації. Для фахівців рятувальних професій передбачаються професійно-прикладні вправи відповідно до кваліфікаційних характеристик та виконання завдань за при-значенням.
Опис: Складовою частиною підвищення кваліфікації є службова підготовка рядового та начальницького складу органів цивільного захисту. Спеціальна фізична підготовка здійснюється під час відпрацювання спеціальних вправ і нормативів індивідуально та в складі підрозділу. Заняття із спеціальної фізичної підготовки проводяться на смузі з перешкодами або спеціально підготовленому майданчику, на спеціальних спорудах, полігонах або на об’єктах зони обслуговування з моделюванням конкретної екстремальної ситуації. Для фахівців рятувальних професій передбачаються професійно-прикладні вправи відповідно до кваліфікаційних характеристик та виконання завдань за при-значенням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5410
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МК_Гонтарь_2014.PDF183,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.