Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5672
Назва: ВПЛИВ ПРОФЕСІЙНОЇ АГРЕСИВНОСТІ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОНАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЗАВДАНЬ ФАХІВЦЯМИ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ПРОФІЛЮ
Автори: Кучеренко, Сергій Михайлович
Ключові слова: психограмма, професійна агресивність, професійна деформа- ція, професійна діяльність, ефективність праці.
Дата публікації: 2017
Видавництво: НУЦЗУ
Короткий огляд (реферат): Дана стаття присвячена вивченню професійної агресивності у фахівців екст-ремального профілю та її вплив на ефективність їх працездатності. Під ефективністю праці розуміють ступінь успішності досягнення людиною поставлених перед ним трудових цілей. При визначенні ефективності враховують кількість витрат, необхід-них для отримання певного результату і результати, отримані при даних витратах. У контексті нашого дослідження ми приділимо увагу працездатності людини. Безпосе-редньо перед виконанням поставленого завдання в процесі психологічної підготовки Проблеми екстремальної та кризової психології. 2017. Вип. 22 75 у працівників екстремального профілю має бути сформовано стан психологічної го- товності, тобто налаштованості і мобілізованості психіки на подолання майбутніх труднощів службової діяльності, що забезпечують успішність досягнення мети. Аналіз психологічної підготовки показує, що в її структурі центральне місце займають такі психологічні якості як психологічна готовність і стійкість. Дослі- дженню професійної агресивності не приділяється достатньої уваги. На наш же пог- ляд саме вона є рушійним компонентом ефективності роботи силових структур.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5672
ISSN: УДК 159.9
Розташовується у зібраннях:Збірка наукових праць "ПЕКП" 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кучеренко С.М. 1 Сборн 22.pdf1,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.