Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5850
Назва: Створення сприятливого освітнього простору для курсантів ДСНС України
Автори: Демент, Максим Олександрович
Ключові слова: освітній простір.
професійна діяльність.
створення
курсант
майбутній офіцер ДСНС України
Дата публікації: гру-2017
Видавництво: Національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди.
Бібліографічний опис: Вісник Національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. – Педагогіка та психологія. Зб. наук. пр. За ред. І.Ф.Прокопенка.
Серія/номер: 24/2017;
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито засади створення сприятливого освітнього простору для курсантів Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС України). У роботі використовувався комплекс методів теоретичного дослідження: порівняльний аналіз наукової, навчально-методичної та військової літератури з метою визначення стану розробленості проблеми дослідження; аналіз нормативної документації щодо організації навчально-виховного процесу вишів ДСНС України з метою визначення особливості створення освітнього простору для курсантів ДСНС; класифікація та систематизація різних поглядів на проблему сучасних напрямів і шляхів розвитку освітнього простору для курсантів. Основні результати роботи полягають в визначенні поняття «освітній простір» курсанта, засад його створення, з’ясування його основних складників. Результатом проведеного дослідження є запропонований автором підхід щодо створення сприятливого освітнього простору для курсантів ДСНС України, що сприяє подальшій успішній професійній діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5850
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Binder1-77-87.pdfСтаття444,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.