Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5904
Назва: Особливості підготовки майбутніх фахівців з охорони праці в умовах сучасних тенденцій вищої освіти
Автори: Шароватова, Олена Павлівна
Ключові слова: Фахівці з охорони праці, фахова підготовка, проектування компетентностей, програмні результати навчання
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: Видавництво ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2017.
Бібліографічний опис: Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. № 8 (313), листопад 2017, Ч. ІІ. - Видавництво ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2017. - С. 196-205.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено деякі особливості підготовки майбутніх фахівців з охорони праці після певного етапу реформування сучасної системи вищої освіти. В умовах появи нових базових документів щодо галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, на прикладі програмних проектів Національного університету цивільного захисту України, розкрито інтегральну, загальні, професійні компетентності та програмні результати навчання майбутніх фахівців з охорони праці. Увагу акцентовано на тому, що в умовах сьогодення особливості підготовки майбутніх фахівців з охорони праці вимагають переорієнтації існуючої раніше системи фахової освіти без урахування перспективних вимог на розвиток творчих здібностей майбутнього спеціаліста, його здатності до самостійних дій в умовах невизначеності, а також здібностей до набуття нових знань і навичок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/5904
ISSN: 2227-2844
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шароватова О.П. 2017 ЛНУ ім.Т.Шевченка.pdf369,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.