Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6043
Назва: НAУКОВО – МЕТОДИЧНИЙ АНАЛІЗ АУТОАГРЕСІЇ В СУЧАСНІЙ ПСИХОЛОГІЇ
Автори: Скориніна- Погребна, Ольга Володимирівна
Бутко Олена Олександрівна, Олена Олександрівна
Ключові слова: аутотренинг
аутоагресивні дії
суїцид
алкоголізм,
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вісник Одеського національного університету
Серія/номер: том 22, випуск 2(44);2017
Короткий огляд (реферат): В результаті аналізу наукової літератури визначено що аутоагресія – це активність, націлена свідомо чи несвідомо на заподіяння собі шкоди у фізичній і психічній сферах. Аутоагресія проявляється в самозвинуваченні, самоприниженні, нанесенні собі тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості аж до самогубства, саморуйнівній поведінці (пияцтві, алкоголізмі, наркоманії, виборі екстремальних видів спорту). В статті запропонована класифікація підходів до вивчення аутоагресії з метою систематизації наявної інформації щодо заявленої проблематики.
Опис: В результаті аналізу наукової літератури визначено що аутоагресія – це активність, націлена свідомо чи несвідомо на заподіяння собі шкоди у фізичній і психічній сферах. Аутоагресія проявляється в самозвинуваченні, самоприниженні, нанесенні собі тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості аж до самогубства, саморуйнівній поведінці (пияцтві, алкоголізмі, наркоманії, виборі екстремальних видів спорту). В статті запропонована класифікація підходів до вивчення аутоагресії з метою систематизації наявної інформації щодо заявленої проблематики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6043
Розташовується у зібраннях:Збірка наукових праць "ПЕКП" 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skorinina_Butko_1 (1).pdf174,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.