Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6148
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ АЛГОРИТМУ ВИКОРИСТАННЯ РОЗРАХУНКОВО-ГРАФІЧНОЇ ПРОГРАМИ AUTOCAD ПРИ ПРОЕКТУВАННІ СИСТЕМ АПС
Автори: Сошинський, Олександр Ігоревич
Дата публікації: 10-жов-2017
Бібліографічний опис: Матеріали 19 Всеукраїнської науково-практичної конференції „Сучасний стан цивільного захисту України та перспективи розвитку”
Опис: Постановка проблеми. Проблема оптимізації системи AutoCAD пов’язана з комплексом завдань, що вирішуються проектувальниками систем автоматичної пожежної сигналізації (АПС), та систем димовидалення. Дана проблема актуалізується на підставі підвищення вимог до програмного забезпечення навчального процесу у вищих навчальних закладах (зокрема у НУЦЗУ), що направлено на формування професійних компетенцій випускників, а також ускладненням в цілому процесів фахового проектування систем пожежної безпеки з дотриманням державних норм і правил пожежної безпеки сучасних будівель і споруд. Загострення проблеми зумовлено поширенням будівництва у мегаполісах багатофункціональних великомасштабних громадських центрів, які мають складно організовану систему приміщень, укомплектованих різноманітним інженерним обладнанням. Масштаби проектування систем автоматичної пожежної сигналізації в будівлях різного функціонального призначення передбачають удосконалення рівня та оптимізацію алгоритму використання розрахунково-графічної програми AutoCAD.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/6148
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сошинський стаття Автокад в ПБ.pdf116,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.